حضور وزیر کشور در مناطق سیل زده استان کهگیلویه و بویراحمد
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۲۵۲۶۵

حضور وزیر کشور در مناطق سیل زده استان کهگیلویه و بویراحمد

وزیر کشور برای بررسی وضعیت سیل و خسارات وارد آمده به عشایر و مردم استان کهگیلویه و بویراحمد، ظهر امروز وارد یاسوج شد.

حضور وزیر کشور در مناطق سیل زده استان کهگیلویه و بویراحمد

به گزارش گروه استانهای خبرگزاری دانشجو، احمد وحیدی وزیر کشور برای بررسی وضعیت سیل و خسارات وارد آمده به عشایر و مردم استان کهگیلویه و بویراحمد، ظهر امروز وارد یاسوج شد.

احمد وحیدی را در این سفر، مهدی جمالی‌نژاد معاون عمرانی وزیر کشور، محمد حسن نامی رئیس سازمان مدیریت بحران کشور، میکائیل راسخی معاون هماهنگی استان‌ها و افشار دارابی مشاور وزیر و رئیس مرکز اطلاع رسانی وزارت کشور، همراهی می‌کنند.

سیل در استان کهگیلویه و بویر احمد از سه روز پیش آغاز شد و در برخی مناطق، بارش باران تا ۱۳۰ میلی‌متر بوده است.

با اقدامات مناسب استانداری این استان و ارسال ۶ میلیون پیامک‌های هشداردهنده به ۸۰۰ هزار نفر ساکنان این استان پیش از شروع بارش و همچنین اعزام تیم‌های امدادی به مناطق عشایری برای اعلام هشدار به هموطنان، خوشبختانه مرگ‌و‌میر ناشی از این حادثه به صفر رسیده است.

قرار است وزیر کشور در این سفر از مناطق آسیب دیده از سیل بازدید کند.

پربازدیدترین آخرین اخبار